Tegelzetter gezocht

Ben jij op zoek naar een professionele tegelzetter kijk dan hier bij Tegelzetter gezocht! Hier vind jij de professionele tegelzetters van de TZS Bouwgroep. Bij de TZS Bouwgroep ben je aan het juiste adres voor een tegelzetter voor jouw verbouwing of renovatie van je keuken, badkamer of toilet. Ook kunnen de tegelzetters van TZS Bouwgroep jouw terras aanleggen.

Erkende tegelzetter

De TZS Bouwgroep heeft gespecialiseerde tegelzetters in dienst. Zij hebben jarenlange ervaring en hun vaardigheden houden zij door regelmatige nascholing up-to-date. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de allernieuwste technieken binnen hun vakgebied. De tegelzetters van de TZS Bouwgroep zorgen ervoor dat jouw badkamer of keuken voorzien wordt van prachtig gezet of gelegd tegelwerk.

De keuze is reuze, hierdoor kan je zelf nog wel eens de draad kwijtraken. De vakmensen van TZS Bouwgroep kunnen jouw adviseren en helpen bij het maken van een juiste keuze. Zij hebben als doel een droombadkamer naar jouw keuze te realiseren met perfect gezette tegels.

Tegelzetter gezocht

Tegelzetter gezocht? Kies voor de TZS Bouwgroep

Je hebt besloten dat je, je badkamer wilt verbouwen en gaat op zoek naar een goede tegelzetter…… Tegelzetter gezocht. Kies voor de professionals van de TZS Bouwgroep. Zij hebben de kennis en vaardigheden in huis voor het realiseren van jouw droom badkamer, toilet of keuken.

De professionele tegelzetters van de TZS Bouwgroep gaan als volgt te werk. Ze komen bij je thuis en bespreken dan jouw wensen. Zij beoordelen aan de hand van de ruimte van de badkamer, toilet of keuken, de mogelijkheden en de onmogelijkheden.

De tegelzetter kan alle soorten tegels zetten of leggen denk hierbij aan keramische, natuurstenen of glazen tegels. Ook is het geen probleem om de tegels in een bepaald patroon te leggen. De tegels worden gelijmd of in specie gelegd. Ook is het mogelijk om de voegen in kleur aan te brengen.

De TZS Bouwgroep heeft een groot werkgebied er zit er altijd wel een bij jou in de buurt!

Badkamer renovatie

Besluit je een volledige badkamer renovatie te doen ook dan is de TZS Bouwgroep jouw partner. Zij zijn nummer 1 in badkamer renovaties. Als de vakman van TZS Bouwgroep bij je thuiskomt voor het bespreken van de klus houden zij ook rekening met eventuele veranderingen in de toekomst zodat de nieuw op te leveren badkamer ook nog over een aantal jaren aan jouw wensen voldoet.